Gå till innehåll

Inbjudan höstmöte 2023

Bäste medlem!   Styrelsen kallar Dig till Sällskapets 78:e höstmöte
Torsdagen den 26 oktober 2023, Kl. 19:00
Plats: Astern, Pulsen konferens, Kyrkängsgatan
Utöver behandling av de ärenden som Sällskapets stadgar föreskriver kommer kvällens gäst den populäre profilen och välkände kocken Leif Mannerström att kåsera tillsammans med Asterns restaurangchef Sabina Eriksson, som även är sommelier. Det finns även möjlighet att köpa Leifs signerade självbiografiska bok före mötet!

Kvällens supé består av:
Förrätt: Smörrebröd á la Astern: Gravad lax med Asterns hovmästarsås.
Varmrätt: Nattbakad högrev serveras med mustig rödvinssky, frästa champinjoner, syltlök, sidfläsk samt potatispuré.
Kaffe och sötsak. Priset är 390 kronor inkl. vatten/lättöl. OBS!

Anmälan till mötet sker genom inbetalning av ovanstående belopp 390 kronor! När du betalat kommer ditt namn upp på hemsidan efter c:a tre dagar under fliken ”Deltagare vid nästa möte”, så du behöver inte göra något mer! Om du har särskilda önskemål till middagen anger du detta vid betalningen! Du betalar som vanligt till Sällskapets bankgiro 461-9631 eller till vårt swishnummer 123 383 9602.
OBS! Anmälan till mötet sker alltså automatiskt när du betalat 390 kronor! Börja gärna kvällen med mingel i baren som öppnar kl. 17.30. Restaurangen är öppen för platsreservation. Vänligen respektera reserverade platser! Kuponger till snaps, öl, vin och avec finns till försäljning.
LOTTERI – betalning med swish eller kontanter. Förutom det sedvanliga vinlotteriet kommer vi att fortsätta med vårt populära konstlotteri!
Klädsel: Kavaj.
Inbetalning till mötet senast torsdagen den 5 oktober! Avanmälan via SMS senast 24/10 kl 12 till 070-732 48 00.  
OBSERVERA: Enligt krav på integritetspolicy under GDPR (General Data Protection Regulation) är flikarna ”Deltagare vid nästa möte” och ”Medlemmar” på vår hemsida lösenordsskyddade. Medlemskap för ny medlem görs på föreningens hemsida www.gamlaborasare.se under fliken ”Medlemsansökan”.
OBS! Protokoll från föregående möte finns tillgängligt på vår hemsida under fliken ”Möten”.
Hjärtligt välkommen!