Gå till innehåll

Sommarhälsning

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sommar2009-1-1024x683.jpg

Bästa medlemmar!

Så står vi nu inför en härlig tid med värme, grönska, sol och kanske lite bad! Men tiden går fort, så snart är det dags igen för ett trevligt höstmöte den 27 oktober. I skrivandes stund är det inte helt klart var det kommer att äga rum, men vi återkommer i god tid med all information!

Vad gäller våra framtida mötesplatser så kämpar Grand vidare med all kraft för att få tillbaka sitt utskänkningstillstånd. I nuläget är det tveksamt om vi kan ha vårt möte där i mars 2023 som planerat. Vi får se vad som kan hända under hösten! Dock kommer vi alla som nämndes på vårmötet att få en rundvandring på hotellet. Detta kommer att äga rum efter sommaren när ombyggnaden kommit lite längre. Vi återkommer med datum!

I vår strävan att öka medlemsantalet i Sällskapet så har vi lagt upp en egen sida på Facebook. Vi är medvetna om att långt ifrån alla våra medlemmar har Facebook, men vi hoppas att vi genom denna aktivitet kan attrahera nya, yngre medlemmar! Alla ni som har Facebook gå gärna in på Gamla Boråsare där och dela till era vänner!

Slutligen vill vi i styrelsen önska alla våra medlemmar en Glad Midsommar och en härlig, solig och varm sommar! Vi ses i höst!

Borås 2022-06-22
Bästa hälsningar
Styrelsen