Gå till innehåll

Sommarhälsning

Bäste medlem!


Äntligen har sommaren kommit med sol, värme och ljusare kvällar! Förhoppningsvis har de flesta av oss snart fått båda sprutorna mot Covid-19 så att livet så sakteliga kan återgå till det normala, vilket känns underbart!

Detta innebär då så klart att vi verkligen planerar för att äntligen kunna starta upp våra trevliga sammankomster! Vi känner oss i nuläget rätt så övertygade om att vårt nästa möte blir den 28 oktober i höst. Däremot är det lite osäkert ännu var det kommer att äga rum. Som de flesta av er kanske noterat, så kommer Grand att lägga ner ett par hundra miljoner kronor på ombyggnad av hotellet i flera avseenden. Detta gör att det kan bli svårt att vara på Grand, och då är det Borås Kongress som kommer att gälla detta datum. Vi återkommer i god tid med information!

Vi i styrelsen vill önska samtliga våra medlemmar med familjer en riktigt skön och avkopplande sommar! Vi hörs efter sommaren igen med mer information!

Borås 2021-06-22

Styrelsen