Gå till innehåll

Lägesinformation

Bäste medlem!
Nu hoppas vi att vi äntligen kan börja se slutet på den fruktansvärda pandemin, som ställer till det så för allt och alla! Bara det blir lite ordning på vaccineringen också, så skall det säkert kunna bli bra igen! Det gör att vi i styrelsen verkligen hoppas på att vi äntligen kan ha ett möte igen, och det blir då vårt höstmöte den 28 oktober. Det blir på Borås Kongress om inte Grand fått tillbaka sitt utskänkningstillstånd. Vi återkommer med slutligt besked i god tid.
Vår föredragshållare blir boråsaren Niklas Ivarsson, som varit med från starten av den kända musiktjänsten Spotify, vilken erövrat mer eller mindre hela världen! Det blir säkert mycket intressant att lyssna på honom!
Vi skulle även vilja ha er hjälp med en viktig sak nämligen att få fler medlemmar till Sällskapet! Alla har säkert flera bekanta som skulle tycka det vore trevligt att bli medlem, så försök gärna hjälpa oss att bli fler! Ni vet ju att det brukar vara uppskattade möten med mingel i glada vänners lag, intressant föredragshållare och avslut på kvällen med en god middag! Vi är tacksamma om vi kan hjälpas åt med detta! Anmälan sker under fliken ”Medlemsansökan” på vår hemsida www.gamlaborasare.se
Nu nalkas en härlig vår och sen går det fort till en förhoppningsvis underbar sommar! Var rädda om er! Hoppas vi ses den 28 oktober!

Borås 2021-04-13
Styrelsen