Gå till innehåll

Julhälsning

Bäste medlem!
Då lägger vi snart ett mycket speciellt år bakom oss! Vi kan bara hoppas att ett väl utprovat vaccin mot coronan kan göra så att vi kommer tillbaka till vårt vanliga leverne så snart som möjligt!
Det är märkligt, ovanligt och tråkigt att vi inte har haft varken vår- eller höstmöte under året, och den stora frågan är om vi ens kan ha vårmötet 2021? Vi är i nuläget ytterst tveksamma och ber att få återkomma om detta.
Tidigare publicerade vi verksamhetsberättelse med resultat- och balansräkning samt revisionsberättelse för 2019 på hemsidan. Då vi ej fått några invändningar anser vi därmed att Sällskapets medlemmar har fastställt resultat- och balansräkningen samt att styrelsen beviljats ansvarsfrihet för 2019.
Vi önskar alla våra medlemmar en härlig adventstid, en fröjdefull jul samt ett gott och hälsosamt 2021! Var rädda om er!

Borås 2020-11-25
Styrelsen